Vakantie Turkije

datum: 27-06-16
''Op een van de laatste dagen kwam een van Joey zijn dromen uit''

Vandaag, zaterdagnacht zitten we weer in de bus van Joey zijn ouders op weg naar Schiphol. We worden net zoals vorig jaar weer afgezet om lekker een weekje naar Turkije te gaan. We moeten al rond 02:00 gaan rijden. Maar we hebben er super veel zin in. We gaan naar een super deluxe hotel in Bodrum genaamd Kefaluka Resort.

De reis begint niet geheel vlekkeloos want op Schiphol zijn er wat problemen met de rolstoel in het vliegtuig te laden. We konden bij de gate al goed zien dat ze de rolstoel verkeerd hadden ingeklapt waardoor hij niet in het vliegtuig kon. Na een paar zenuwslopende minuten en een telefoontje met de monteur beneden bij het ruim, werd alles alsnog opgelost. We mochten gelukkig toch mee!

Aangekomen in Turkije laat het weer ons een beetje in de steek. Het zag er allemaal maar regenachtig uit. Maar goed het mocht de pret niet drukken. Het hotel zag er echt schitterend uit. We hadden een prachtig uitzicht vanuit onze mooie kamer. Vorig jaar was het mooi, maar dit jaar was het nog mooier. Echt helemaal niks op aan te merken.

Na 2 dagen met regen werd het dan eindelijk lekker weer. De zon scheen en het was lekker warm. De temperatuur lag rond de 28 C. Het echt genieten kon gaan beginnen. Dit deden we dan ook. Lekker aan het zwembad zitten met lekkere cocktails. En niet te vergeten, het lekkere eten in het restaurant. Het eten was echt super. Genoeg keuze en iedere avond wel nieuwe gerechten. We voelden ons als god in Frankrijk.

Op een van de laatste dagen kwam een van Joey zijn dromen uit. Hij ging zwemmen met dolfijnen. Hij had er heel erg veel zin in en was echt enorm aan het genieten toen hij die dolfijn mocht aanraken en kunstjes mocht laten doen. Het was onbeschrijfelijk mooi om te zien hoe hij aan het genieten was. Hoe hij in zichzelf aan het mompelen was, dit is wel zo super gaaf zei hij steeds. Echt een droom die uit is gekomen.

De laatste dagen hebben we nog lekker genoten en zaterdagmiddag 21 mei moesten we weer terug naar huis. We kunnen terugkijken op een hele mooie vakantie waarin we allebei super hebben genoten, en nu al weer heel erg uitkijken naar volgend jaar!

dolfijn

Deel dit met vrienden:
Share

Meer blogs

Bekijk

Wijkverpleegkundige in West-Brabant

Bekijk

Gehandicaptenzorg in West-Brabant

Bekijk

Persoonlijke verzorging in Bergen op Zoom

Bekijk

Ouderenzorg in Bergen op Zoom

Bekijk

Thuiszorg anno 2019

Bekijk

De maatschappij en mijn beperking

Bekijk

De gebroeders Kramers, drijvende krachten achter thuiszorgorganisatie CaRespect