Over ons

Vertrouwen, inlevingsvermogen en respect. Dat zijn de kernwaarden van CaRespect. Wij zijn een West-Brabantse thuiszorgorganisatie waarbij persoonlijke zorg door een vast team voor iedere cliënt het uitgangspunt is. CaRespect levert zorg in de gemeentes Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht.

Onze thuiszorg: via pgb of zorg in natura.

Wij verlenen persoonlijke begeleiding, persoonlijke verzorging, ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Dit doen wij op basis van een persoonsgebonden budget (pgb) of zorg in natura. Wat de verschillen zijn leest u hier.

Zorg op maat

Weliswaar gaat deze pagina over ons, maar wij stellen liever u – onze cliënt – centraal. Wie een beroep doet op thuiszorg van CaRespect kan rekenen op maatwerk. Bij ons betekent dat persoonlijke zorg met respect. Zorg die volledig is afgestemd op uw behoeften, indicatie en wensen. Daarom ontvangt u de thuiszorg zoals wij die ook zouden wensen.

Vaste aanvangstijden

Omdat structuur en duidelijkheid ook belangrijke (voor)waarden zijn voor de beste thuiszorg hanteren wij vaste aanvangstijden. U krijgt dus niet te maken met tijdsblokken en uitloop zoals helaas bij andere thuiszorginstanties voorkomt. Verder mag u een vast team van betrokken begeleiders verwachten.

Hoe werkt het?

  • U neemt telefonisch of via de website contact op met CaRespect.
  • We maken een afspraak voor een intakegesprek.
  • Een van onze medewerkers komt bij u langs.
  • Tijdens dit gesprek bespreken we aan welke zorg u behoefte heeft. Wat is noodzakelijk en wat is wenselijk? Op welk moment van de dag wenst u de gevraagde zorg? Welke activiteiten kunnen we doen en inplannen?
  • We streven ernaar om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
  • Wij zetten in op een lange relatie met onze cliënten.

Ons Team

Bij CaRespect hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Daarom laten we u graag kennismaken met onze medewerkers. We tonen niet alleen respect voor onze cliënten, ook als collega’s gaan we respectvol met elkaar om. En dat stralen we uit. Kijk rustig rond en leer iedereen kennen.

Robbert Kramers
Algemeen directeur

Ik ben Robbert Kramers en ben samen met mijn collega’s CaRespect begonnen in Augustus 2013. De zorg is altijd mijn passie geweest. Het leek mij geweldig om samen met een mooie club collega’s een thuiszorgorganisatie op te zetten waarbij we de zorg konden gaan leveren helemaal op de manier zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen. De cliënt zelf zal altijd de regie behouden, dit zou ik zelf immers ook altijd wensen, de cliënten moeten gezien worden als een volwaardig persoon, ik zou het zelf ook niet fijn vinden als ik als nummertje gezien wordt. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden waarvan ik vind dat je als thuiszorgorganisatie attent op moet zijn. Ik blijf het dan ook een mooie uitdaging vinden om aan al die verwachtingen te voldoen. Samen met een leuke groep collega’s streven we hier iedere dag weer opnieuw naar. Het is bijzonder om te zien hoe cliënten helemaal zichzelf kunnen zijn en opbeuren als zij zorg krijgen van CaRespect.

Bart Kramers
Adjunct-directeur

Hallo ik ben Bart Kramers en een trotse medewerker van CaRespect. Ik sta graag in contact met mensen, op wat voor manier dan ook. Vaak zijn de simpele dingen zoals een praatje maken al zo belangrijk voor onze cliënten. Bij CaRespect zien we cliënten als mensen die een beetje extra hulp in hun leven kunnen gebruiken. We behandelen onze cliënten zoals wijzelf ook graag behandeld willen worden. De waardering die je krijgt van tevreden cliënten is goud waard en ook de reden waarom ik dit werk zo graag doe. Naast deze werkzaamheden werk ik ook op kantoor en houd ik me bezig met administratieve zaken voor onze cliënten en ons personeel.

Volg ons team op Instagram!