Persoonlijke verzorging

Wanneer u persoonlijke verzorging nodig heeft is dat nooit leuk. U levert tenslotte een deel zelfstandigheid in. Gelukkig kan CaRespect u ook hierbij respectvol van dienst zijn. Respectvol betekent dat wij met een klein team – maximaal 4 personen – persoonlijke zorg bij u thuis leveren. De praktijk leert dat je zo een hechte band opbouwt en de meeste mensen het niet meer ervaren als zorg. Sterker nog: het voelt alsof een vriend u helpt. Zo blijft uw verzorging echt persoonlijk. Fijn toch?

CaRespect ontlast uw naasten

Wat kunt u van ons verwachten wanneer het om persoonlijke verzorging gaat? CaRespect ondersteunt u graag bij alle dagelijkse handelingen. Dat kan zijn bij het aan- en uitkleden, het naar de wc gaan of douchen dan wel in bad gaan. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij eventuele protheses of andere hulpmiddelen. Ook helpen we u graag bij de verzorging van de innerlijke mens. Bijvoorbeeld tijdens de bereiding van uw favoriete ontbijt, lunch of avondmaaltijd.

Persoonlijke verzorging van CaRespect is ook mogelijk wanneer u terminaal ziek bent of te kampen heeft met een chronische ziekte. Onze medewerkers staan voor u klaar en zijn daarbij niet alleen u maar ook uw naasten van dienst. Immers, u hoeft minder een beroep te doen op uw mantelzorgers, familie, vrienden of kennissen.

Meer weten over persoonlijke verzorging van CaRespect? Neem contact met ons op en we lezen of horen graag uw verhaal.

Bekijk onze andere diensten

Bekijk

Persoonlijke begeleiding

Bekijk

Ouderenzorg

Bekijk

Gehandicaptenzorg