Ouderenzorg

Ouderdom komt met gebreken. Helaas is deze uitdrukking vaak realiteit, al geldt deze regel voor iedereen in andere mate. In een tijd waarin ouderen gestimuleerd worden zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen is er vroeg of laat behoefte aan hulp. Hulp bij het huishouden, het aan- en uittrekken van steunkousen of het verzorgen van de boodschappen. Kortom, ondersteuning bij de dagelijkse handelingen die naarmate u ouder wordt minder vanzelfsprekend zijn.

Ouderenverzorging op maat

Bij de een manifesteert deze behoefte zich al rond het zestigste levensjaar, bij de ander pas rond het tachtigste. Hoe oud u ook bent en welke behoefte u ook heeft, u kunt rekenen op eerbiedige hulp van de medewerkers van CaRespect. Zo behoudt u uw energie voor de leuke dingen, terwijl wij de klusjes voor u doen die voor u lastiger zijn geworden.

Wij ondersteunen u daarbij met respectvol maatwerk. Respectvol, omdat we u verzorgen zoals we zelf graag verzorgd zouden worden. Maatwerk, omdat we u de hulp bieden waaraan u echt behoefte heeft. Daarnaast proberen we hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw specifieke wensen.

Vertrouwde gezichten

Uit ervaring weten wij dat veel ouderen het op prijs stellen wanneer ze verzorgd worden door vertrouwde gezichten. Er zijn voorbeelden waarbij mensen te maken krijgen met tientallen verschillende verzorgers…  Bij CaRespect hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij streven ernaar om uw verzorging door maximaal vier verschillende medewerkers te laten plaatsvinden. Deze maken ook nog eens deel uit van hetzelfde team. Zo weet u altijd wie er bij u over de vloer komt.

Wilt u meer informatie over ouderenzorg van CaRespect? Neem contact op en stel uw vragen. Wij zullen deze graag beantwoorden.

Bekijk onze andere diensten

Bekijk

Persoonlijke begeleiding

Bekijk

Persoonlijke verzorging

Bekijk

Gehandicaptenzorg