Een dagje Rotterdam met Shannon

datum: 12-07-16
''Wat Shannon en ik delen is dat we houden van mensen''

Wat Shannon en ik delen is dat we houden van mensen. En deze dag was een hele liefdes dag. Eerst een aardige taxichauffeur die mij in de trein hielp. Toen weer een aardig iemand op station Rotterdam die mij uit de trein hielp. Toen aardige agenten op station Rotterdam die begaan waren dat er nog geen taxi was. Toen een aardige, zoekende spirituele taxichauffeur. Het van hem gekregen snoepje zit nog in mijn tas. Toen zalig op ons dooie gemak gegeten bij Spirit. Lekker natuurlijk eten. Een aardige, oudere mevrouw die een foto van ons gemaakt heeft en trots op zichzelf is dat ze het nog kan.

En toen nog lekker snuffelen bij Gimsel, een ruim gesorteerd biologische winkel.
En als klap op de vuurpijl een ontmoeting met mijn schoonzusje Elsa, die in Rotterdam woont. Trots liet mijn schoonzusje mijn fiets zien. Een elektrische fiets, gekregen van mijn partner op mijn 50ste verjaardag, en doordat fietsen mij niet meer goed afging, aan Elsa geschonken. Met grote stevige fiets tassen. Elsa geniet nog iedere dag van mijn fiets en ik daardoor ook. De hele dag wel stromende regen, maar in ons hart scheen de zon. En s‘avonds appte Elsa dat ze ook fan is van Shannon.

En ik ben zo blij dat ik het gevoel dat ik heb bij de medewerkers van CaRespect op Elsa heb kunnen overbrengen. Niet mijn verdienste, maar Shannons verdienste. Maar ik ben wel trots!

(Degene van het taxi bedrijf die mij uit de trein hielp in Bergen op Zoom stuurde nog een sms- je om zijn excuses aan te bieden voor de hinder op station Bergen op Zoom, en dat hij geïmponeerd was door de fijne hulp van Shannon. Vertel mij wat.)

shannon1

Deel dit met vrienden:
Share

Meer blogs

Bekijk

Wijkverpleegkundige in West-Brabant

Bekijk

Gehandicaptenzorg in West-Brabant

Bekijk

Persoonlijke verzorging in Bergen op Zoom

Bekijk

Ouderenzorg in Bergen op Zoom

Bekijk

Thuiszorg anno 2019

Bekijk

De maatschappij en mijn beperking

Bekijk

De gebroeders Kramers, drijvende krachten achter thuiszorgorganisatie CaRespect