De zorg van CaRespect

datum: 12-07-16
''Ondanks het slechte weer, voel ik me super en vind het beregezellig!''

De zorg van CaRespect, gaat al langer goed, maar er zijn het laatste half jaar nieuwe medewerkers bijgekomen. Bijzondere en lieve mensen, nu krijg ik zorg zoals zorg hoort zijn; LIEFDEVOL!

Ik plan zelf in overleg, met de mensen van CaRespect m’n uren in. Ik vind het leuk om ergens naar toe te gaan, geen probleem. Een paar weken geleden, zijn we naar die nieuwe markthal in Rotterdam geweest, ik zal een impressie hiervan proberen te beschrijven.

Het begint thuis al met lachen en…..koffie, ik voel me super, een dagje weg met leuk gezelschap, wat wil een mens nog meer. We nemen een taxi van valys, dat is heerlijk ontspannen, als je zelf met de auto gaat, is het stressen in dat drukke verkeer en een parkeerplek vinden, is ook lastig.

“Dit is het leven”, rondkijken op een leuke plek, lekker relaxt lunchen met goed gezelschap, dit vind ik echt supergezellig, we kletsen en lachen wat af. Ik voel me geweldig en ben helemaal “in m’n nopjes”. Dit geeft me veel energie!

Ik heb “de smaak te pakken”, het is een week later en ik heb weer wel zin in een gezellig uitje! Deze keer gaan we weer met een taxi van Valys, naar Breda shoppen en sightseeing.

Het is echt pokkenweer maar we “Singing in the rain” en lachen wat af. Mn begeleidster kent een gezellig eettentje, om te gaan lunchen……en wie zit daar koffie te drinken, de moeder van haar, we gaan erbij zitten, het is een overdekt terras, dus we zitten droog.

Moeders vindt het gezellig, om mee te lunchen en wij ook. Buiten wordt het wat fris en we verkassen naar binnen. Na een heerlijke lunch en buikpijn van het lachen, nemen we afscheidt. Het regent nog steeds en we gaan de kerk bekijken, daarbinnen is het tenminste droog. Ik ben al vaak in Breda geweest maar nog nooit in de kerk, maar goed dat het regent.

Ondanks het slechte weer, voel ik me super en vind het beregezellig! We gaan de “Barones” bekijken (overdekt winkelcentrum), je moet wat met dat pokkenweer. Met lekker weer zouden we wel een terrasje pakken, maar het is niet anders, volgende keer beter.

Zo een dag “vliegt” voorbij, die regen heeft ook wel z’n charmes, we hebben genoten!

bert2

Deel dit met vrienden:
Share

Meer blogs

Bekijk

Wijkverpleegkundige in West-Brabant

Bekijk

Gehandicaptenzorg in West-Brabant

Bekijk

Persoonlijke verzorging in Bergen op Zoom

Bekijk

Ouderenzorg in Bergen op Zoom

Bekijk

Thuiszorg anno 2019

Bekijk

De maatschappij en mijn beperking

Bekijk

De gebroeders Kramers, drijvende krachten achter thuiszorgorganisatie CaRespect