Over ons

Warmte, vertrouwen en respect. Dat zijn de kernwaarden van CaRespect. Wij zijn een West-Brabantse thuiszorgorganisatie waarbij persoonlijke thuiszorg en wederzijds respect hand in hand gaan. Vaak ook letterlijk. CaRespect levert thuiszorg in de gemeentes Bergen op Zoom, Rucphen, Woensdrecht en Roosendaal.

Onze thuiszorg: via pgb of zorg in natura.

Wij verlenen persoonlijke begeleiding en verzorging, huishoudelijke hulp, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en palliatieve zorg. Dit doen wij op basis van een persoonsgebonden budget (pgb) of zorg in natura. Wat de verschillen zijn leest u hier.

Zorg op maat

Weliswaar gaat deze pagina over ons, maar wij stellen liever onze cliënten centraal. Wie een beroep doet op thuiszorg van CaRespect kan rekenen op maatwerk. Bij ons geen marketingkreet, maar respectvolle zorg. Zorg die volledig is afgestemd op uw behoeften, indicatie en wensen. Daarom ontvangt u de thuiszorg zoals wij die ook zouden wensen.

Vaste aanvangstijden

Omdat structuur en duidelijkheid ook belangrijke (voor)waarden zijn voor de beste thuiszorg hanteren wij vaste aanvangstijden. U krijgt dus niet te maken met tijdsblokken en uitloop zoals helaas bij andere thuiszorginstanties voorkomt. Verder mogen onze cliënten een vast team van betrokken begeleiders verwachten. Dit team bestaat uit maximaal 4 verschillende zorgverleners.

Hoe werkt het?

  • U neemt telefonisch of via de website contact op met CaRespect.
  • We maken een afspraak voor een intakegesprek.
  • Een van onze medewerkers komt bij u langs.
  • Tijdens dit gesprek bespreken we aan welke zorg u behoefte heeft. Wat is noodzakelijk en wat is wenselijk? Op welk moment van de dag wenst u de gevraagde zorg? Welke activiteiten kunnen we doen en inplannen?
  • We streven ernaar om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
  • Wij zetten in op een lange relatie met onze cliënten.

Ons Team

Bij CaRespect hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Daarom laten we u graag kennismaken met onze medewerkers. We tonen niet alleen respect voor onze cliënten, ook als collega’s gaan we respectvol met elkaar om. En dat stralen we uit. Kijk rustig rond en leer iedereen kennen.

Robbert Kramers
Algemeen directeur

Ik ben Robbert Kramers en ben samen met mijn collega’s CaRespect begonnen in Augustus 2013. De zorg is altijd mijn passie geweest. Het leek mij geweldig om samen met een mooie club collega’s een thuiszorgorganisatie op te zetten waarbij we de zorg konden gaan leveren helemaal op de manier zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen. De cliënt zelf zal altijd de regie behouden, dit zou ik zelf immers ook altijd wensen, de cliënten moeten gezien worden als een volwaardig persoon, ik zou het zelf ook niet fijn vinden als ik als nummertje gezien wordt. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden waarvan ik vind dat je als thuiszorgorganisatie attent op moet zijn. Ik blijf het dan ook een mooie uitdaging vinden om aan al die verwachtingen te voldoen. Samen met een leuke groep collega’s streven we hier iedere dag weer opnieuw naar. Het is bijzonder om te zien hoe cliënten helemaal zichzelf kunnen zijn en opbeuren als zij zorg krijgen van CaRespect.

Bart Kramers
Adjunct-directeur

Hallo ik ben Bart Kramers en een trotse medewerker van CaRespect. Ik sta graag in contact met mensen, op wat voor manier dan ook. Vaak zijn de simpele dingen zoals een praatje maken al zo belangrijk voor onze cliënten. Bij CaRespect zien we cliënten als mensen die een beetje extra hulp in hun leven kunnen gebruiken. We behandelen onze cliënten zoals wijzelf ook graag behandeld willen worden. De waardering die je krijgt van tevreden cliënten is goud waard en ook de reden waarom ik dit werk zo graag doe. Naast deze werkzaamheden werk ik ook op kantoor en houd ik me bezig met administratieve zaken voor onze cliënten en ons personeel.

Jelmer de Waard
Manager

Mijn naam is Jelmer de Waard, en ik heb de mooie kans die ik heb gekregen om bij CaRespect te komen werken met beide handen aangegrepen. Ik heb werk gevonden waar ik volledig mijzelf mag zijn en ik mag mensen helpen die niet meer alles zelf kunnen doen. Naar mijn werk gaan, voelt als een voorrecht. Ik merk dat als je direct met - en voor mensen werkt, je daar heel veel van leert. Het is heel bijzonder om bij CaRespect te werken en het is ook aanpoten hoor, echt! Maar het is echt de moeite om op zo een pure manier iets voor andere mensen te kunnen betekenen.

Merel Raad
Officemanager

Mijn naam is Merel Raad en ben de spin in het web op kantoor.

Ik sta de cliënten graag, op een liefdevolle wijze, met een zorghart te woord en op deze manier draag ik graag mijn steentje bij aan betere zorg voor onze cliënten.

Het werk voor en met mensen, die allemaal anders zijn, zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is. Het leuke hieraan is dat je voor andere mensen een steun en toeverlaat bent, je kunt echt helpen en iets voor anderen betekenen.

Het is mooi om te zien hoe het ‘team CaRespect’ invulling geeft aan ‘zorg met respect’ bij onze cliënten en dat ik daaraan mee mag helpen!

Annabel Goossens-Kil
Cliëntbegeleidster

Hallo, Ik ben Annabel en werk sinds oktober 2013 bij CaRespect. Ik wilde in de zorg gaan werken en solliciteerde. Toen ik begon met werken wist ik niet wat ik mee maakte. De manier hoe je bij CaRespect omgaat met mensen is geweldig. Je verleent zorg, maar doet dat op zo een pure manier. Ik kan bij CaRespect totaal mijzelf zijn en al mijn liefde en aandacht aan alle cliënten geven. CaRespect ziet zorg op een mooie manier, want wat is zorg nou? Zorg verlenen aan cliënten is, de dingen doen die ze zelf niet meer kunnen. Dat maakt mijn werk zo mooi. Het ene moment ben je een schilderij op aan het hangen en het andere moment ben je iemand aan het wassen. Zorg zoals CaRespect zorg levert zou ik zelf later ook willen hebben. Elke dag dat ik wakker word en moet gaan werken, voelt het niet als werken. Het voelt gewoon alsof ik mensen ga helpen! En mensen helpen geeft zoveel voldoening, dat je alleen nog maar meer mensen wilt helpen!

Deveny Luijsterburg
Cliëntbegeleidster

Hoi hoi, mijn naam is Deveny en ik woon in Roosendaal. Ik volg de opleiding maatschappelijk zorg specifieke doelgroepen niveau 4. Ik werk sinds Februari 2016 bij CaRespect en heb het ontzettend naar mijn zin. Bij CaRespect draait echt alles om de cliënt en wat hun wensen zijn, we zijn niet aan tijd verbonden en ik voel me altijd thuis. Ik zie de mensen van CaRespect niet als collega's, we zijn een familie en dat maakt het werken zo gemakkelijk en fijn!

Amanda Wouters
Cliëntbegeleidster

Hallo mijn naam is Amanda Wouters. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerkster en jeugdzorg afgerond. In september 2016 start ik met mijn hbo-opleiding als maatschappelijk werkster. Ik werk hiernaast bij CaRespect waar ik het ontzettend naar me zin heb! Ik werk graag met mensen en help ze waar bij nodig. Ik doe dit werk met veel plezier!

Dini Otto
Cliëntbegeleidster

Hallo, mijn naam is Dini. Ik ben een gepassioneerde vrouw met hart voor haar werk en daarom ben ik zo blij om bij CaRespect te werken. CaRespect is een organisatie met visie die zich onderscheid van andere zorgorganisaties. Wij bij CaRespect werken met hart voor de zaak en waar de cliënt ook écht met zorg en respect benaderd wordt. De cliënt komt hier ten aller tijden op de eerste plaats. En dat ze hierin slagen blijkt wel uit de vele complimenten en tevreden gezichten die wij dagelijks zien en horen. Ik voel me als een vis in het water hier omdat deze werkwijze aansluit bij mijn eigen visie hoe je met mensen behoort om te gaan. Ieder mens verdient het om met liefde en respect behandeld te worden . Ik ga elke dag blij en met plezier naar mijn werk waarbij ik niet het gevoel heb aan het werk te zijn. Hoe mooi is dit!

Elvira Vlaskamp
Teamleider

Hallo! Ik ben Elvira Vlaskamp en werk met ontzettend veel plezier als toegepast psycholoog bij CaRespect. Elke dag geniet ik weer als ik bij cliënten aan het werk ben. Dit komt doordat CaRespect de cliënten hun eigen regie in handen geeft. Dit zorgt voor een werkwijze waar ik mijzelf als hulpverlener erg goed in kan vinden. Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke zorg aan mensen te geven, omdat dit ervoor zorgt dat een cliënt dicht bij zichzelf kan blijven. Ik zou deze zorg immers zelf ook graag willen ontvangen! Tijdens mijn studie heb ik mij ook verdiept in de Nederlandse Gebarentaal. Ik heb hiervoor een minor gevolgd op de Hogeschool Utrecht. Hierdoor is het ook mogelijk dat ik slecht horende of dove mensen begeleidt. Buiten het begeleiden van cliënten ben ik ook werkzaam op kantoor. Hier hou ik me bezig met de cliënten dossiers en zou het zomaar kunnen dat ik eens contact met je opneem om bijvoorbeeld een zorgplan gesprek in te plannen. Maar wees niet bang.. ik ben best wel gezellig hoor!

Volg ons team op Instagram!