Huishoudelijke hulp

Een fris huis met glimmende ramen, gestreken kleding in de kast en een voedzame maaltijd op tafel: dat voelt goed! Vooral als u er zelf geen omkijken naar heeft. Met hulp op maat van CaRespect draait uw huishouden als vanzelf. En we blijven niet alleen binnen want wij zorgen dat ook uw tuin er pico bello uitziet en/of blijft uitzien. Met een huishoudelijk hulp van CaRespect bent u verzekerd van een goed verzorgd interieur en exterieur.

Meer dan schoonmaken

Bij CaRespect hechten we waarde aan voor u ‘bekende’ gezichten voor een duurzame relatie. Uw eigen vaste hulp komt zo vaak langs als u wenst. Hij/zij doet het werk dat voor u teveel is: van stofzuigen en dweilen tot boodschappen doen en koken. Uw vaste contactpersoon bij CaRespect ziet toe op de kwaliteit, beantwoordt uw vragen en zorgt dat u altijd de gewenste hulp heeft.

Uw huishouden is ons werk

Onze persoonlijke, op maat gemaakte dienstverlening staat voor kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat onze huishoudelijke hulp doet wat u verwacht. Nu zijn dit natuurlijk mooie woorden maar u mag het ook – geheel vrijblijvend – praktisch ervaren. Hoe? Door u zonder verplichtingen aan te melden via onze website. Bellen (tel: 0164 820 996) mag natuurlijk ook. Wij bespreken dan uw behoefte en wensen en regelen dat u op zo snel mogelijk onze dienstverlening kunt ervaren.

Heeft u behoefte aan een regelmatig fris en opgeruimd huis? Onze huishoudelijke hulp regelt dat voor u. Neem contact op met CaRespect en deel uw huishoudelijke mededeling.

Bekijk onze andere diensten

Bekijk

Persoonlijke begeleiding

Bekijk

Ouderenzorg

Bekijk

Persoonlijke verzorging

Bekijk

Gehandicaptenzorg

Bekijk

Palliatieve zorg